2016. január 5., kedd

Újabb temetésre készülnek a hazugok? 

Már csak néhány hetet kell várnunk január 12-éig, amikor is végre visszatérnek a hazugok a képernyőre, immár öt évvel idősebben és tapasztaltabban. Természetesen titkokban ezúttal sem lesz hiány, ahogy azt a sorozathoz készült új poszterek is bizonyítják...
 

Nem rég tették közzé a sorozat készítői a 6B új plakátját, melyen az öt főszereplő, Aria (Lucy Hale), Hanna (Ashley Benson), Emily (Shay Mitchell), Spencer (Troian Bellisario) és Alison (Sasha Pieterse) láthatóak, amint egy hatalmas fekete koporsót cipelnek Rosewood temetőjében. Ezzel egyidőben nyilvánosságra hozták a lányokról készült fotósorozat legjobban sikerült képeit is, így újabb bepillantást kaptunk abba, hogyan néznek majd ki a szereplők az időugrás után. 
 
Maga a sorozat visszatérését népszerűsítő plakát azonban számtalan találgatás táptalajául szolgált a PLL rajongóinak körében, ugyanis mint tapasztalhattuk, mindig nagy jelentősséggel bírtak a poszterek, és általában újabb bizonyítékok és nyomok nyertek értelmet általuk. Ezúttal csak találgatni tudunk, kinek a vére fűződhet a lányok nevéhez, de bízunk abban, hogy hamarosan kiderül.
A sorozat egyébként január 12-én tér vissza a képernyőre az ABC Family utódján, a Freeformon, este nyolc órakor, legkésőbb másnap pedig már a hazai rajongók számára is megtekinthetővé válik.

 

 

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése