2015. október 20., kedd

Ashley Benson felbőszítette az állatvédőket

A Csinos Kis Hazug nem akart ugyan rosszat, de az egyik instagram posztja mégis hatalmas felháborodást keltett. 

 

Ashley Benson már azon gondolkozik, hogy vajon miben menjen az idei Halloween-buliba. Az egyik ötletét az instagramos követőivel is megosztotta, de sajnos a posztért nem járt dícséret a fiatal színésznőnek.  

A megosztott fotón Ashley egy oroszlánnak öltözött be, amivel nem is lett volna semmi probléma, ha nem éppen egy kegyetlenül és illegálisan megölt 13 éves oroszlánra hivatkozott volna a képe alatt.

Segítsetek! Nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen a Halloween jelmezem ebben az évben! Mit gondoltok erről a Cecil, az oroszlán kosztümről?Az állatvédők teljesen felháborodtak a lány kiírásán, hiszen világszerte hatalmas visszhangot keltett, hogy Cecilt az afrikai oroszlánt 2015 júliusában illegálisan levadászták az orvvadászok. A fiatal színésznő kapott hideget-meleget a rajongóktól a posztért, akik érzéketlennek nevezték és kérték, hogy vegye le a képet az Instagramról.

A PLLsztárja úgy tűnik, hogy gyorsan rájött, hogy a követőinek igaza van, hiszen másnap egy instagram posztban bocsánatot is kért mindenkitől az ízléstelen képért és szövegért.A tegnapi posztom ízléstelen volt és őszintén sajnálom ha megbántottam vele embereket.A poszt leírása nem volt helyes, és a jelmezem természetesen nem Cecil, az oroszlán. Azonnal felvettem a kapcsolatot a menedzsmentemmel, akik javították is a posztot azonnal. Tisztában vagyok vele, hogy mindenért felelős vagyok, amit felteszek a közösségi hálózataimra, ez viszont figyelmetlenség volt. Támogatója vagyok az állatok védelmének, és felajánlok egy összeget a World Wildlife Fundnak. Szeretlek benneteketés ne haragudjatok, ha csalódást okoztam.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése