2015. augusztus 19., szerda

Már 2 évvel ezelőtt lerántották a leplet ,,A,, kilétéről

Marlene King megosztotta a nagyvilággal, hogy a harmadik évad fináléjában tulajdonképpen már elárulták, hogy kit is rejt a fekete kapucni. Vigyázat, spoilerveszély!
Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, igazán megosztotta a rajongótábort a Pretty Little Liars nagy leleplezése. A legtöbbek nem igazán elégedettek a főgonosz kilétét illetően, ám akadnak olyanok is, akiknek elnyerte tetszését a készítők ötlete.

Az egy héttel ezelőtt levetített nyári finálé kapcsán több interjú is készült a stáb tagjaival, így például kiderült az is, hogy nem zárkóznak el a nyolcadik évadtól és egy filmtől sem. Az E! Newsnak adott interjújában azonban egy még nagyobb meglepetést okozó dologról rántotta le a leplet Marlene King: a harmadik évad 2013. július 23-án műsorra tűzött fináléjában tulajdonképpen már elárulták, hogy a Vanessa Ray által életre keltett Cece-t rejti a fekete kapucni.

A házban kitört nagy tűz után, amikor azt hiszik a lányok, hogy Alit látták és valaki berepül egy repülőgéppel – már tudjuk, hogy Sara Harvey volt az illető –, szó szerint kimondtuk, hogy a repülőt Cece Drake bérelte – árulta el Marlene, aki azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy mielőtt megírta volna a Game Over, Charles című epizódot, újra végignézte Cece összes jelenetét.

Olyan nyomokat hagytunk sokszor, hogy amikor visszanéztem a részeket azt gondoltam, hihetetlenül merészek voltunk. Nem tudom elhinni, hogy ezt csináltuk! – osztotta meg.
A Pretty Little Liars 2016 januárjában folytatódik az ABC Familyn a tengerentúlon, és bár egy korszak véget ért „A” leleplezésével, sok meglepetést tartogatnak még a készítők, kezdve az ötéves ugrással, hiszen a lányok felnőttként térnek majd vissza.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése