2015. augusztus 19., szerda

A Pll stábja nyitott a nyolcadik évadra és egy filmre is


 Bár sokan azt hangoztatják, hogy a hetedik szezonnal véget ér a drámasorozat, egy interjúból kiderült, hogy ha a rajongók még nem állnak készen a búcsúra, jöhet a folytatás.
Bár lassan már egy hete annak, hogy levetítésre került az USA-ban a Pretty Little Liars hatodik évadának nyári fináléja, a nagy leleplezést övező hűhó még közel sem tűnik úgy, hogy csillapodna – és van egy olyan gyanúnk, hogy egy jó darabig még nem is fog. A legtöbben azonban biztosak abban, hogy „A” kilétének felfedése volt a legelső lépés a vég felé, erre pedig Lucy Hale egyik tweetje és nyilatkozata is következtetni enged.

Igen, hallani pletykákat egy filmről. Lehet, hogy meg is valósul, de mindenképpen hét évaddal ér véget a sorozat – árulta el még tavaly októberben az E! Newsnak, két nappal ezelőtt pedig a következőt írta Twitter-profiljára: Csak hogy tisztázzuk: Nem hagyom ott a PLL-t. Ezek a pletykák. Maradok a hetedik és egyben utolsó évadig.

Marlene King és Shay Mitchell viszont teljesen másképp nyilatkozott a Varietynek, ugyanis elárulták, hogy nyitottak a nyolcadik évadra és a filmre is, amiről már tavaly áprilisban is volt szó: Azt hiszem, hagyjuk, hogy a rajongók mondják meg, mit szeretnének. Nyitottak vagyunk rá.
Shaynek egyébként már elképzelései is vannak a filmmel kapcsolatban, amit lelkesen el is árult: Próbálom rávenni őket, meg igazából mindenki arra, hogy »Csinálhatnánk Európában? Vagy mondjuk Tahitin?«

A nyolcadik évad érkezését azonban az ABC Family még nem erősítette meg, így egyelőre csak a tavaly nyáron berendelt hetedik és a hatodik szezon második felére koncentrál a stáb. Az ötéves időugrás miatt pedig nagyon izgatott mindenki, köztük Shay is, aki nagyon örül annak, hogy végre közelebb áll hozzá korban karaktere.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése