2015. július 25., szombat

Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját
Rengetegen tettek rosszmájú megjegyzést a PLL Alisonjének alakjára, amire ő most válaszolt is.
 
Már szinte minden ismertebb színésznővel vagy énekesnővel megesett, hogy ha felszedett néhány kilót, az utálói – sajnos gyakran a rajongói is – kritizálni kezdték az alakját és elkönyvelték kövérnek. Ez alól a Pretty Little Liars hazudozója, Sasha Pieterse sem kivétel, akit az utóbbi időben egyre több bántalmazás ért, mivel napjainkban már nem olyan nádszálvékony, mint a sorozat 2010-es kezdetekor.

A színésznőnek, úgy látszik, már elege lett a sok kéretlen szóból, így egy hosszú Instagram-bejegyzéssel örvendeztette meg rajongóit. A posztban főleg arról írt a fiatal csillag, hogy mennyire örül annak, hogy élvezik a rajongói a PLL-t, és hogy a szeretetük nélkül nem tartana ott, ahol; aztán persze rátért a kissé kínos kérdésre is testét illetően: Mint már sokan észrevettétek, a testemen néhány változás történt, így szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba és megmagyarázni ezt. Felborult a hormonegyensúlyom, így felszedtem néhány kilót – kezdte Pieterse.

A társadalomnak, amiben élünk, igen rossz a mentalitása, mivel minden hibát, beleértve a hízást, ugyanabba a kategóriába sorolja. És azokkal, akik bármiféle egészségügyi problémával, hormonális zavarokkal vagy súlygyarapodással küzdenek, viselkedj egészséges módon, kérlek. Ne foglalkozz mások véleményével és feltevéseivel téged illetően – írta a szőke sztár, majd végezetül azt is kifejtette, hogy a siker kulcsa, hogy olyanokkal vedd magad körül, akik törődnek veled.

Sasha mondhatni Hollywoodban nőtt fel, hiszen karrierjét 2002-ben kezdte. A Pretty Little Liarsnek hála az énekesnőként is tevékenykedő híresség a szemünk előtt cseperedett 14 éves lányból kész nővé, így semmi értelme az akkori testalkatát a maihoz hasonlítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése