2015. március 31., kedd

Tombolnak a PLL rajongók!!!

A 2015.03.24-én levetített évadzáró nem éppen olyan leleplezést tartogatott, amire a rajongók annyira számítottak.

Már hetek óta lázban tartották a Pretty Little Liars készítői a nézőket, ugyanis ötévnyi találgatás és titkolózás után azt ígérték, hogy az ötödik évad fináléjában végre lerántják a leplet a kedvenc hazudozóinkat terrorban tartó „A” kilétéről. Ez pedig tulajdonképpen meg is történt, ám mégsem láthattuk a titokzatos zaklató arcát, mindössze a nevét tudhattuk meg és azt, hogy köze van az 5 lány közül az egyiknek a családjához. 

FIGYELEM!!! Pontos információkat nem tartalmaz a bejegyzés azok kedvéért, akik nem látták volna még az 5x25. részt!!!

A rajongók természetesen nem voltak megelégedve a leleplezéssel ennek pedig hangot is adtak. 

- ,, Kedves Marlene, a rajongók most már hivatalosan is utálnak. A PLL-rajongó tábor és mindazok nevében, akik nézték az évadzárót."-írta egyikük

-,,Le akarok szúrni valakit vagy saját magamat! Ki az a.....? Mi a franc az az élet?- adta ki magából dühét egy újabb fan, de egy másik csalódott tweetet is címeztek a készítőknek: ,,Amikor meghalok, azt akarom, hogy a producerek engedjenek le a síromba, hogy még egyszer utoljára cserben hagyhassanak!"

-,,Amikor már azt hinnéd, hogy megtudod, BUMM!! Még egy csavar! Tudni akarjátok, hogy ki is ,,A,, valójában? A sorozat írói, és mi mind a bábui vagyunk!"-fakadt ki facebookon egy Caitlin Dumont nevezetű rajongó

-,,Azt hiszem, a PLL ma esti epizódja után be kell csekkolnom a Radley-be az összes PLL rajongóval együtt."-olvasható egy Twitter-felhasználó bejegyzése. A legjobban azonban Mayra Razo Arredondo foglalta egybe a dolgokat: ,,Mindenki arról hadobál most, hogy végzett a PLL-el, de mindenki nézni fogja a következő évadot."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése